söndag 6 februari 2011

SOL

Grått i går. Sol idag. Tänk vad allt känns lite lättare när solen strålar. Hussen och jag tog en långpromenad utan hundar i Vinterviken. Vi hade lite dåligt samvete att vi gick ut utan hundarna, men eftersom vi skulle handla efteråt fick de stanna hemma så kompenserades de istället med populär blodpuddingsklickerträning. Det var vi och alla andra Stockholmare som var ute och njöt av solens strålar. Isen täckte inte bara Mälaren, det var isgata ÖVERALLT. Värst av allt var att se galna och hurtiga joggare som med lätthet tog sig både uppför och nedför de ishala och livsfarliga backarna, där vi andra kämpade för att inte drutta omkull genom att stapplande greppa varje gren som kom i ens väg. På väg tillbaka köpte vi med varsin kaffe och en kanelbulle på Wintervikens café, satte oss i solen och njöööt.

En solig söndag var precis vad vi behövde. Hoppas även ni fått njuta av solens strålar idag.

/P

3 kommentarer:

Krutrut-Lisa sa...

Det gjorde ni rätt i, sitta själv utomhus i solen hör ju inte till vanligheterna. Herregud vad jag hade njutit om jag fått haka på er! Balder kunde ju säkert roa sig på Gunda... eeeh justja, hon löper, roa sig lite mer än vad mattarna vill då vill säga.
& förresten, jag må vara halvkort, men söt vettefan... snarare lite som Karlsson. En lagom tjock medelålders som är extra blekfet i februari.

KRAMEN PÅ DIG!

elin sa...

Mysigt :) va fin Balder e.

Kramen

Kia sa...

sv: Hej! :) Tack så mycket! Desamma om dina. :D
Vi var också ute och njöt och solen idag! Det gäller att passa på.